Claeys Comfort
 
 
 

Producten

Onze service

Claeys Comfort is ook na aankoop en installatie van uw kachel of inbouwhaard uw contactpunt. We staan voor u klaar voor het jaarlijks onderhoud of eventuele herstellingen. Heeft u vragen over het onderhoud van uw kachel of inbouwhaard? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

 

 

 

Kachels

 

Claeys Comfort biedt meer dan enkel de verkoop van kachels. We staan u graag bij met advies op maat voor de aankoop van uw kachel, zodat deze volledig voldoet aan uw wensen. Daarnaast komen we graag bij u ter plaatse om de kachel te installeren. Indien nodig zorgen we hierbij ook voor de installatie van het rookkanaal.

 

Heeft u na installatie vragen over onderhoud? Of dient er na verloop van tijd een herstelling te gebeuren? Ook hiervoor is Claeys Comfort uw aanspreekpunt!

 

Van klassieke kachels van Godin tot strakke en moderne modellen, Claeys Comfort biedt een gevarieerd aanbod. Kom langs in onze showroom en ontdek ons uiteenlopend assortiment.

     

Inbouwhaarden

 

Ook voor inbouwhaarden volgt Claeys Comfort het hele project op. Van keuze in onze showroom tot afwerking van de installatie bij u thuis. We installeren haardmantel en zorgen voor bepleistering rondom de inbouwhaard. We gaan hierbij prat op een verfijnde afwerking, die volledig klaar is om te schilderen of behangen. We zijn exclusief Kal-fire verdeler in de regio Zelzate - Eeklo!

 

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn werken we samen met een specialist in natuursteen om de onderkant van uw haard af te werken. Hiernaast is samenwerking met een schrijnwerker mogelijk indien u op zoek bent naar afwerking met kasten, leggers en ander maatwerk.

 
 

Schouwen

 

In onze showroom kan u kiezen uit enkele modellen voor schouwen in natuursteen. Wil u een schouw op maat? Claeys Comfort werkt samen met een specialist in natuursteen voor het vervaardigen van uw schouw op maat!